Breaking News

Π. Βασιλάκος: «Έχει αρχίσει και η σύντροφός μου να ενοχλείται, θα την εμφανίσω όταν νιώσω έτοιμος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νέα του σχέση.

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο. Επειδή με ρωτάνε πολλές φορές, καθώς δεν έχει εμφανιστεί κάπου η σύντροφός μου, μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Έχει αρχίσει και η σύντροφός μου να ενοχλείται σχετικά με το γιατί δεν την εμφανίζω ακόμα. Θα την εμφανίσω όταν θα αισθανθώ εγώ έτοιμος, είμαστε αρκετούς μήνες μαζί», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μια φορά είχα φτάσει κοντά στο γάμο, με μία κοπέλα με την οποία είχα σχέση περίπου πέντε χρόνια, αλλά η φθορά και η καθημερινότητα μας κούρασε».

«Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου κι έκανα επέμβαση», αποκάλυψε, ενώ σημείωσε: «Σε σχέση με τη Νικολέτα (Τσομπανίδου), έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθoς και τον έpωτα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον εξόργισαν. Πριν λίγο καιρό, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε δηλώσει: «Αυτό που με ενόχλησε όταν βγήκα από το Bachelor - ίσως και να μην το συγχωρήσω και ποτέ - είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα χρησιμοποιώντας τους γονείς μου. Δηλαδή, ότι είναι ηθοποιοί οι γονείς μου. Αυτό ήταν το πράγμα που με είχε φέρει πέρα από τα όρια μου... Οι γονείς μου ήταν. Διάβασα σε πολλά άρθρα ότι ήταν ηθοποιοί και όχι οι γονείς μου...».

Δείτε το βίντεο.