Breaking News

«Ώρες αγωνίας σε όλο τον κόσμο»: Έκτακτη εκπομπή απόψε στον ΑΝΤ1 - Αναβάλλεται το «Ενώπιος Ενωπίω»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ώρες αγωνίας σε όλο τον κόσμο»: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απόψε Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 23:45, στον ΑΝΤ1. Λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με καλεσμένη τη Μαίρη Χρονοπούλου δεν θα μεταδοθεί.

Σε μια έκτακτη εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, ο ΑΝΤ1 θα καταγράψει το σκηνικό των εξελίξεων, όπως διαμορφώνονται μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που ξεκίνησε τα ξημερώματα, μετά από εντολή του Ρώσου Προέδρου για στρατιωτικές επιχειρήσεις. 

Οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στην Ουκρανία, ο Τάκης Σφυρής στο Κίεβο και ο Χρήστος Μαζανίτης στην Μαριούπολη, οι ανταποκριτές του ΑΝΤ1 και σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο θα μεταφέρουν όλα τα νεότερα δεδομένα από το σκηνικό που διαμορφώνεται στην περιοχή των στρατιωτικών επιθέσεων, αλλά και τις αντιδράσεις που προκαλούνται παγκοσμίως, φυσικά μαζί με τις γεωπολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις των δραματικών εξελίξεων. 

Με τίτλο «Ώρες αγωνίας σε όλο τον κόσμο» ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι προσκεκλημένοι του θα απαντήσουν στα ερωτήματα για το πού οδηγεί η εισβολή  των Ρώσων στην Ουκρανία.