Breaking News

Γ. Ζουγανέλης για Π. Φιλιππίδη: «Είχε μία μυστήρια ενέργεια - Ήταν ένα σημάδι για να αντιληφθείς κι άλλα πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη  Ζουγανέλη, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια.

«Λίγο - πολύ, από τις συμπεριφορές των ανθρώπων καταλαβαίνεις τι μπορεί να υποβόσκει... Χάρηκα πολύ που βγήκαν αυτές οι συμπεριφορές στην επιφάνεια, το ποσοστό στο χώρο μας είναι πολύ μικρότερο από το ποσοστό στην υπόλοιπη κοινωνία»,  είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Και πρόσθεσε: «Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Ο Πέτρος είχε μία μυστήρια ενέργεια, πολύ δυναμική. Ήταν πολύ δυναμικός στον τρόπο που στεκόταν στη σκηνή και στη ζωή του. Διαισθανόμουν, από μία προσωπική συμπεριφορά, ότι... Συγκεκριμένα, συνεργαστήκαμε στους "Ιππείς" και ήθελε να κόψει μία σκηνή που είχε μεγάλη επιτυχία. Αυτό ήταν ένα σημάδι για να αντιληφθείς κι άλλα πράγματα...».