Breaking News

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επεισόδια 33 - 34 - 35 - 36, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 29/3/22 - Επεισόδιο 33 - «Έρχεται η πίτσα!»: Η σύλληψη του Άγγελου μαζί με τη Σοφία και τον φίλο της στο σημείο όπου άγνωστοι ανατίναξαν το άγαλμα της κοντινής πλατείας, αναστατώνει τους Αντωνόπουλους, που σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Το ίδιο, όμως, προσπαθεί και ο ίδιος ο Άγγελος, που αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι είδε τους αγνώστους που έβαλαν στο άγαλμα τον εκρηκτικό μηχανισμό και δεν του φάνηκαν και τόσο άγνωστοι: ήταν ο Νικήτας με τη Μάρθα!

Ο Αντώνης το αποκλείει, αδυνατεί να πιστέψει πως η Μάρθα μπορεί να πέρασε στην παρανομία και να εμπλέκεται σε μια υπόθεση τρομοκρατίας. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα νιώθει όμως κι ο Άγγελος, που αδυνατεί να πιστέψει πως ο πατέρας του μπορεί να έχει σχέσεις με αυτή τη γυναίκα, που τον βλέπει αγκαλιασμένο στην περιβόητη φωτογραφία από τον απεγκλωβισμό. Την ίδια στιγμή, και ενώ ο κλοιός των μεγάλων αποκαλύψεων σφίγγει γύρω από τους Αντωνόπουλους, στη ζωή της γειτονιάς του Γκύζη έρχεται για πρώτη φορά η πίτσα!

Guests: Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)


Πέμπτη 31/3/22 - Επεισόδιο 34 - «Απόψε κάνεις μπαμ!»: Η ανακάλυψη των φωτογραφιών του Στέλιου αγκαλιά με την προϊσταμένη του, κατά τον απεγκλωβισμό του από το ασανσέρ, οδηγούν στην έκρηξη της Μαίρης. Μάταια προσπαθεί ο Στέλιος να την πείσει για την αθωότητά του. Σε μια εποχή που ακόμα και ο Καραμανλής με τον Ετσεβίτ μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου για τα Ελληνοτουρκικά, η κατάσταση στο ζευγάρι μοιάζει αγεφύρωτη. Την ίδια στιγμή, σε κρίση μπαίνει και η σχέση της Δώρας με τον Αντώνη, ο οποίος αναστατώνεται μαθαίνοντας ότι η Μάρθα ήταν στον τόπο της έκρηξης στην πλατεία.

Την ίδια στιγμή, η εξομολόγηση της Τζοάννας στον παπα-Θόδωρα, ότι σκέφτεται να φύγει στην Αμερική αφού δεν βρίσκει ίχνη του πατέρα της, τον οδηγεί να προχωρήσει μια ώρα αρχύτερα και στις δικές του αποκαλύψεις. Στο μεταξύ, ο Παπαδόπουλος, ο οποίος βλέπει πια το ταξίδι στη Σοβιετική Ένωση να είναι μονόδρομος, αναρωτιέται ποιος μπορεί να του έκανε τη χαλάστρα με τα τροχόσπιτα που προσπαθούσε να πουλήσει στο υπουργείο δημόσιων έργων. Ο κύριος ύποπτος είναι ο Αντώνης, που ετοιμάζεται με τη Δώρα να δει στο σινεμά τη σοβιετική ταινία «Το ουράνιο τόξο», σε μια βραδιά που θα αποδειχτεί… εκρηκτική!

Guests: Ιωάννης Παπαζήσης (Ντένης Τεπενδρής), Μαργαρίτα Αμαραντίδη (κ. Σπανούλη), Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας), Αννέτα Παπαγιάννη (Οξάνα).


Τρίτη 5/4/22 - Επεισόδιο 35 - «Μυστικό δείπνο»: Στη μικρή γειτονιά του Γκύζη, τα πάντα έχουν ανατραπεί. Οι παλιές, καλές στιγμές, έχουν δώσει τη θέση τους σε μια εποχή αβεβαιότητας, που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί. Μέχρι ο παπα-Θόδωρας, ο ακλόνητος ως τότε «βράχος» της γειτονιάς, σπάει. Και εξομολογείται στην Τζοάννα που απεγνωσμένα ψάχνει για τον πατέρα της, την εpωτική ιστορία που είχε με την μητέρα της. Την ίδια ώρα, ο Στέλιος, μάταια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει εpωτική σχέση με την προϊσταμένη του, πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Καθώς όμως κανείς δεν τον πιστεύει, αρχίζει κι αυτός να αναρωτιέται: μήπως η άρνησή του να βγει μαζί της ραντεβού δεν πρέπει να ’ναι τόσο κάθετη;

Σ’ αυτό συντελεί κι η επιμονή του Παπαδόπουλου να του δοθεί η ευκαιρία, ασκώντας όλη του τη γοητεία, να ανατρέψει το κλίμα και να καταφέρει να κλείσει με το υπουργείο τη μεγάλη δουλειά με τα τροχόσπιτα. Και οι δυο αγνοούν, πως και η Μαίρη, μετά την παρεξήγηση που έγινε, έχει επίσης υποσχεθεί ένα μυστικό δείπνο στον επίμονο Ντένη. Και παρ’ ό,τι έχει αλλάξει γνώμη μετά τις εξηγήσεις του Στέλιου, αναγκάζεται για να το καλύψει, να προφασιστεί μια βραδιά εξόδου στο σινεμά με τη Ναντίν. Την βραδιά του μυστικού δείπνου, η παρέα της γειτονιάς, που όπως η μισή Αθήνα εκείνη την εποχή το έχει ρίξει στην χαρτοπαιξία, μαζεύεται στο Αντωνοπουλέικο, ενώ ο Άγγελος με τους φίλους του, ετοιμάζουν Σαββατιάτικη έξοδο στη ντίσκο...

Guests: Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Ιωάννης Παπαζήσης (Ντένης Τεπενδρής), Στέφανος Μουαγκιέ (Οδυσσέας), Στάθης Κόικας (Άλκης),  Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν  Μαρκάτου), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Βίκυ Τζίρου (Μπέττυ Ζούζουλα), Μαρία Φερέιρα (Έλα)


Πέμπτη 7/4/22 - Επεισόδιο 36 - «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Ο Στέλιος κι η Μαίρη, σε κρυφά ραντεβού με την προϊσταμένη και τον Ντένη αντίστοιχα, αλλά στο ίδιο εστιατόριο. Όλα πηγαίνουν καλά, αλλά για λίγο. Μοιραία, τα δύο ζευγάρια θα συναντηθούν μεταξύ τους και θα ακολουθήσει η απόλυτη καταστροφή. Η γυναικεία παρέα της Ερμιόνης απ’ την άλλη, που εκμεταλλεύεται την απουσία της Μαίρης και του Στέλιου για να στήσει κουμ καν στο σπίτι τους, αντιμετωπίζει την οργή του Αστυνόμου, που οργώνει την περιοχή κυνηγώντας τις παράνομες λέσχες που μαστίζουν την πόλη. Παράλληλα, η συνάντηση των αγοριών με την καινούρια παρέα απ’ τα νότια προάστεια στη Ντίσκο, υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Ένα Σαββατόβραδο με ψηλό πυρετό για όλους...

Guests: Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Στέφανος Μουαγκιέ (Οδυσσέας), Θανάσης Παπαγεωργίου (Αστυνόμος Γιώργης), Ιωάννης Παπαζήσης (Ντένης Τεπενδρής), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Βασίλης Σταματάκης (Αστυφύλακας Λάκης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Βίκυ Τσίρου (Μπέτυ Ζούζουλα), Μαρία Φερέιρα (Έλα), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)


Για την αρχική σελίδα "Τα καλύτερά μας χρόνια" πατήστε ΕΔΩ