Breaking News

Άννα Μπεζάν: «Η μητέρα μου με παράτησε, ο πατέρας μου με χτυπούσε» - Η γνωριμία με τον Δ. Παππά και η εγκυμοσύνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε η Άννα Μπεζάν, η οποία συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τα παιδικά της χρόνια.

Την Άννα Μπεζάν τη γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», ενώ συμμετείχε και στη σειρά «8 Λέξεις». Τον Αύγουστο του 2021 είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της για την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία. 

Η Άννα Μπεζάν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Παππά, το γιο της ηθοποιού Χριστίνας Παππά. Στις αρχές Μαρτίου, είχε αποκαλύψει ότι είναι έγκυος, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.


Η όμορφη Άννα Μπεζάν μίλησε για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Παππά και την εγκυμοσύνη της. Νωρίτερα, εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα:

«Η μητέρα μου, με το που με γέννησε, με παράτησε κατευθείαν στο νοσοκομείο γιατί είχε ήδη τρία παιδιά, δεν ήθελε άλλο. Τα παιδιά ήταν από διαφορετικό πατέρα, οπότε με πήρε ο μπαμπάς μου και με μεγάλωσε όπως μπόρεσε.

Μεγάλωσα χωρίς μαμά... Πάντα ήξερα τι συνέβη, ότι με παράτησε, αλλά ήταν ένας τίτλος που δεν τον είχα ποτέ, οπότε δεν μου έλειπε από την καθημερινότητά μου. Δεν υπήρχε γυναικεία παρουσία στη ζωή μου, ήταν ο μπαμπάς μου και μόνο, ήταν τα πάντα όλα.

Ο μπαμπάς μου δεν ξαναπαντρεύτηκε, έμεινε μόνος του, αλλά δεν ήταν καλός μπαμπάς. Δεν ήταν καλός άνθρωπος αρχικά. Δηλαδή, υπάρχουν βίαιες συμπεριφορές, αλλά τις δικαιολογείς ότι μπορεί να φταίει το αλκοόλ ή να φταίει το οτιδήποτε. Δεν ήταν καλός σαν άνθρωπος. Ήταν βίαιος, ήταν ιδιαίτερος, είχε μεγαλώσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Όσο ήμουν μαζί με τον πατέρα μου, μεγάλωσα μόνη μου και αυτό που είχα ήταν ότι "το μόνο που θα έχεις στη ζωή σου είναι το διάβασμα". Οπότε είχα ένα στρατιωτικό πρόγραμμα όσον αφορά το διάβασμα...

Με φώναζε, αλλά η φωνή ήταν το λιγότερο, με χτυπούσε... Ήταν δύσκολος σαν άνθρωπος και με τον κύκλο του. Ωστόσο, αν τον έβλεπες έξω δεν τον καταλάβαινες, θα έλεγες "Ένας άνθρωπος που μεγαλώνει μόνος του ένα παιδί, κουστουμαρισμένος, μορφωμένος"...

Με χτυπούσε με τα χέρια... Έμεινα μαζί του μέχρι τα 12. Μνήμες έχω από την ηλικία των 5-6 και μετά... Είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, με είδε η διευθύντρια, με άρπαξε από το χέρι, πήγαμε στην αστυνομία, έκανα μήνυση και δρομολογήθηκαν οι καταστάσεις. Δεν ξαναγύρισα ποτέ στο σπίτι. Υπήρχε εισαγγελική απόφαση να μη με πλησιάσει ο πατέρας μου ούτε στα δύο μέτρα. Δεν τιμωρήθηκε για τις πράξεις του γιατί μετά είχε ένα πρόβλημα υγείας και έμεινε παράλυτη η δεξιά του πλευρά, ήταν σε καροτσάκι. Οπότε γλύτωσε τα δικαστήρια..».


Να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά απουσίαζε την Τρίτη από το Πρωινό, λόγω μίας μικρής αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, όπως τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.