Breaking News

Χριστίνα Παππά για εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν: «Είναι γλυκύτατο πλάσμα, της είπα να με νιώθει σαν μαμά της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε - μεταξύ άλλων - για τον Ιταλό καλαθοσφαιριστή Κλάουντιο Κολντεμπέλα, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν, αλλά και για τη σύντροφο του γιου της, Άννα Μπεζάν, η οποία ετοιμάζεται να της χαρίσει το πρώτο της εγγονάκι.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός είπε για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα: «Όχι, δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος από τους πρώην μου που δεν έχω καμία επαφή. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά τελείωσε. Δεν θέλω να μιλάμε, έχουν περάσει τόσα χρόνια... Τώρα με τον κορονοϊό, πήρα έναν κοινό μας γνωστό στην Ιταλία και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένεια του Κλαούντιο να μάθει αν είναι καλά. Μου είχε πει κάτι όταν χωρίζαμε, που δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Μου είχε ρίξει μια... κακία, αλλά πάντα στις προσευχές μου να είναι καλά».

Πριν λίγες ημέρες, η  Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον Δημήτρη Παππά. Η Χριστίνα Παππά σχολίασε την ανάρτησή της, ενώ αργότερα έκανε story στο Instagram από την έξοδό της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (4/3), με την Άννα Μπεζάν και το γιο της.

«Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου και έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, σε ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, είναι Ελληνίδα. Δεν ξέρω πολλά, μη με ρωτάτε. Την έχω γνωρίσει, είναι γλυκύτατο πλάσμα. Είναι ταλαντούχα γιατί την έβλεπα και σε μία σειρά που πρωταγωνιστούσε (8 Λέξεις)», είπε η Χριστίνα Παππά στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Τα έχει πει και μόνη της η Άννα, είναι η προσωπική της ζωή, εγώ δε θέλω να μιλήσω... Είναι ένα κoρίτσι βασανισμένο και αυτό με έχει φέρει πολύ κοντά της... Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κoρίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα».