Breaking News

Θ. Αθερίδης: «Η κόρη μου έκανε μια μαγκιά στα 16 της και με έστειλε αδιάβαστο, έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο θέατρο «Μικρό Παλλάς», ενώ έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

«Είχα πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην εφηβεία. Υπέφερα από κρίσεις πανικού, από τα 15 μου. Αν μου έλεγες τι δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις στη ζωή σου, θα σου έλεγα την εφηβεία μου, δεν θέλω. Ήταν κόλαση για μένα... Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αν ήξεραν, όμως, τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα... είχαν αυτoκτονήσει. Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία γιατί είχα ατυχήματα», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Και αποκάλυψε: «Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ. Και με τον εγγονό μου φοβάμαι... Αν και η κόρη μου (Φωτεινή Αθερίδου) έκανε μια μαγκιά στα 16 της και με έστειλε αδιάβαστο. Είχε ένα μεθύσι σ' αυτή την ηλικία και έμεινε αναίσθητη. Μέχρι να καταλάβω ότι ζει... Πήγαμε και την πήραμε από ένα σπίτι, που ήταν σε πάρτι, την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έβαλαν ορούς. Εκεί έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου...».

Ο γνωστός ηθοποιός απέκτησε τη Φωτεινή από το γάμο του με την Ελένη Γκασούκα, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Δεν έχω πάρει διαζύγιο, το έχω δηλώσει. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν είμαι από αυτούς που θα δοκιμάσουν ξανά για να πετύχει... Δεν ήθελε ποτέ η Σμαράγδα να παντρευτούμε, στις προτεραιότητές της δεν ήταν ποτέ ο γάμος. Αν η Σμαράγδα ήθελε γάμο θα ήταν άλλος άνθρωπος και μπορεί να μην ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα ήταν το πώς θα το μάθει η Ελένη... Ήταν στη φάση που χωρίζαμε, που αλλάζει η κατάσταση, το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο για ένα διάστημα...», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.



«Τελείως τυχαία το δημοσιοποίησα, δεν κατάλαβα τι έγινε. Ήρθε ο Πάνος ο Ζόγκας κι εκεί που μιλούσαμε δεν κατάλαβα ότι άρχισε η συνέντευξη και πήγε και το έγραψε. Δεν με πείραξε γιατί δεν ήταν πια κρυφό απέναντι στην Ελένη, δηλαδή το ήξερε. Δεν ήταν μεγάλη ζημιά, αλλά δεν είχα πάρει απόφαση να το δημοσιοποιήσω. Έχει μια χυδαιότητα όταν λες τα προσωπικά σου... είναι αισθητικό το ζήτημα. Η σχέση μας δεν άλλαξε όταν έγινε γνωστή. Πιο πριν υπήρχε λόγος που δεν το έλεγα, γιατί για ένα διάστημα το έκρυβα, είχα διπλή ζωή. Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν το είχαμε δημοσιοποιήσει ενώ δεν ήταν κρυφό. Δεν αισθάνομαι άβολα που το συζητάμε, αλλά άσχημα απέναντι στην πρώτη μου γυναίκα, γιατί είναι κάτι που την έχει εκθέσει».