Breaking News

Α. Ηλιάδη: Η απώλεια του πατέρα της, ο τραυματισμός της στη «Φάρμα», ο Γ. Αναστασιάδης και η Σ. Μπάστα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η  Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στη «Φάρμα», όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Μετά από λίγο καιρό επέστρεψε, ωστόσο αποχώρησε οριστικά λόγω τραυματισμού στο πόδι της.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω ενδυνάμωση για να ξαναμπώ στους φυσιολογικούς ρυθμούς μου. Έπαθα ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα, ήταν πολύ επίπονο. Είχα πατερίτσες για ένα μήνα, ο πόνος ήταν αφόρητος. Ακούστηκε το κρακ μέσα στον αχυρώνα, το άκουσαν όλοι... Δεν περίμενα ότι μπορεί να είχα πάθει τόσο μεγάλη ζημιά», δήλωσε η  Αγγελική Ηλιάδη, η οποία είχε μιλήσει και τον περασμένο μήνα για τον τραυματισμό της στο Πρωινό, όπου είχε επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι με τον πρώην συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο το νεαρό γυμναστή και συνομίλησε μαζί του.

«Καλά είναι ο Γρηγόρης, κατέβηκε (από τη Θεσσαλονίκη) στην Αθήνα, θα δουλεύει εδώ. Έχει μείνει ξανά στην Αθήνα δεν του είναι κάτι άγνωστο. Έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Με κέρδισε η ευαισθησία του», τόνισε η τραγουδίστρια.

Νωρίτερα είπε στον παρουσιαστή: «Με τη Σάσα Μπάστα είμαστε σαν αδελφές. Δεν γνωριζόμασταν πριν τη Φάρμα. Είναι υπέροχη, έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα, εκτίμησα την ειλικρίνειά της».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.