Breaking News

Alec Baldwin: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για 8η φορά - Η Hilaria θα φέρει στον κόσμο το έβδομο παιδί τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πατέρας για 8η φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Alec Baldwin, καθώς η σύζυγός του Hilaria είναι ξανά έγκυος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Ο Alec Baldwin γυρίζει σιγά - σιγά σελίδα στη ζωή του, μετά τους δραματικούς μήνες που πέρασε, έπειτα από το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της γουέστερν ταινίας «Rust» τον Οκτώβριο του 2021.

Ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε στους followers του στο Instagram ότι θα γίνει για 8η φορά μπαμπάς. 

O Alec Baldwin έχει μία κόρη από τον πρώτο γάμο του με την ηθοποιό Kim Basinger. Στις 30 Ιουνίου 2012 παντρεύτηκε την Hillary "Hilaria" Thomas, που είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα, επιχειρηματίας, podcaster και συγγραφέας. Με την 38χρονη Hilaria απέκτησε 6 παιδιά.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, ο Alec Baldwin έγραψε: «Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη: άλλος ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι μ' αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το ανακοινώσαμε στα παιδιά - όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα! Το νέο μας μωρό είναι ένα πολύ φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε τέτοιες αβέβαιες στιγμές. Μου λείψατε κατά το διάλειμμά μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... Επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω μαζί σας αυτό το άγριο ταξίδι που ονομάζουμε "ζωή". Την αγάπη μας για εσάς και τους αγαπημένους σας».