Breaking News

Alec Baldwin: «Λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα του ABC - «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στον Τζορτζ Στεφανόπουλο, η οποία θα προβληθεί σήμερα - το βράδυ της Πέμπτης - στο ABC, παραχώρησε ο Alec Baldwin, ο οποίος μίλησε για το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust», που πραγματοποιούνταν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Το όπλο, με το οποίο ο Alec Baldwin πυροβόλησε στα γυρίσματα, περιείχε αληθινή σφαίρα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει άθελά του τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins και να τραυματίσει τον 48χρονο σκηνοθέτη Joel Souza.


Με δάκρυα στα μάτια, ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός εξέφρασε τη φρίκη που ένιωσε όταν το όπλο «έσκασε», σκοτώνοντας τη Halyna Hutchins.

«Σκέφτομαι "Τι θα μπορούσα να είχα κάνει;"», είπε ο Baldwin, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη, αλλά το όπλο φάνηκε να πυροβολεί από μόνο του.

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν τράβηξα τη σκανδάλη... Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και θα τραβούσα τη σκανδάλη, ποτέ»», τόνισε χαρακτηριστικά.


Δεν είναι ακόμη γνωστό γιατί το όπλο περιείχε αληθινή σφαίρα. «Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα στο όπλο...», είπε ο Baldwin.

Δείτε το σχετικό promo, που δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της συνέντευξης.