Breaking News

Έφη Πίκουλα για Τάκη Βουγιουκλάκη: «Τον λάτρεψα, η απώλειά του με έκανε να αναθεωρήσω τη ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Έφη Πίκουλα, η οποία αναφέρθηκε  στη θρυλική «Λάμψη», αλλά και στην απώλεια του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021... Μεταξύ άλλων, η Έφη Πίκουλα είπε:

«Δεν έχει νόημα να δίνεις συνέντευξη αν δεν έχεις να πεις κάτι επαγγελματικό. Δεν είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Είμαι στο δήμο Βριλησσίων και έχω αναλάβει εδώ και δέκα χρόνια το θεατρικό εργαστήρι. Δεν είμαι, λοιπόν, στα φώτα, αλλά πίσω στο παρασκήνιο και μ΄ αρέσει πάρα πολύ.

Έκανα αυτή τη δουλειά κόντρα στην οικογένειά μου. Έχω πει πολλά "όχι" για τα οποία έχω μετανιώσει. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, το έκανα, το ευχαριστήθηκα, έπαιξα - σειρές, θέατρο, περιοδεία, ραδιόφωνο και μεταγλωττίσεις - και νιώθω πολύ ωραία. Είχα την τύχη να μην κυνηγάω τη δουλειά κι αυτό με κακόμαθε.

Από τη "Λάμψη" έβγαλα πολύ καλά χρήματα. Δεν έχω πρόταση από την τηλεόραση. Έχω απομακρυνθεί, τι πρόταση να μου κάνουν; Με τους πρωταγωνιστές της "Λάμψης" δεν έχω κρατήσει σχέσεις, έχουμε χαθεί... Εκείνη την περίοδο εγώ δεν ασχολήθηκα με τον ανταγωνισμό, δεν με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να είμαι στη "Λάμψη" και το ζήτησα από τον Φώσκολο...

Νιώθω τυχερή γιατί έκανα αυτό που ήθελα. Παντρεύτηκα τον άνδρα που ήθελα, έκανα τη δουλειά που ήθελα, έχω υγεία και είμαι καλά. Η δουλειά δεν είναι διέξοδος, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον πόνο το δικό μου αυτή τη στιγμή.

Έχασα τον Τάκη Βουγιουκλάκη κι έχασα τη ζωή κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ο άνδρας της ζωής μου. Τον εpωτεύτηκα, τον αγάπησα, τον λάτρεψα... Η απώλειά του με έκανε να αναθεωρήσω τη ζωή. Κάνω αγώνα να σταθώ στα πόδια μου. Νιώθω δυνατή και παρακαλώ το Θεό να είμαι καλά για να τον θυμάμαι... Ήταν τολμηρός και ωραίος άνθρωπος.

Στο γάμο με τρόμαζε η δέσμευση. Δεν ήθελα να είμαι αυτή που θα κάνει αυτό που πρέπει για το σύζυγο. Η σχέση μας στηρίχτηκε στο σεβασμό, στην ελευθερία και στην ευγένεια. Ένιωθα μεγάλη την ευθύνη με το παιδί, γι' αυτό δεν έκανα. Το έχω κλείσει, όμως, αυτό το κεφάλαιο...».

Δείτε το βίντεο του Mega.