Breaking News

Κάποτε στο Βόσπορο - Θεοφανία Παπαθωμά: Ο λόγος που αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Θεοφανία Παπαθωμά αντικαταστάθηκε ξαφνικά στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» - που ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη, σε σκηνοθεσία και χορογραφία από τη Σοφία Σπυράτου - χωρίς να γίνει γνωστό, καθώς δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση.

Στην παράσταση τραγουδάει ο Γιάννης Διονυσίου, ενώ παίζουν οι: Γιώργος Αρμένης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντίνος Σπυρόπουλος, Νεφέλη Κουλούρη και Χλόη Μάντζαρη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Μάντζιου. Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές.

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση».

Δημήτρης Πιατάς: «Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και θεωρώ και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο, την Κατερίνα Μάντζιου, που είναι υπέροχη».

Ευαγγελία Μουμούρη: «Ήρθε γρήγορα το κoρίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα. Ο λόγος είναι ότι αρρώστησε η Θεοφανία, έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά. Έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση. Είναι στο σπίτι της και αναρρώνει. Οι αφίσες άλλαξαν γιατί δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει η Θεοφανία. Είναι ήδη μία εβδομάδα, δεν γνωρίζω αν θα είναι για λίγες ημέρες ή για περισσότερες. Δεν ξέρω αν θα επανέλθει η Θεοφανία».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε από το πλατό της εκπομπής: «Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μία ίωση, που την ταλαιπωρούσε πολύ καιρό και της δημιούργησε και πρόβλημα στη φωνή της».