Breaking News

Ανατροπή στο MasterChef: Παραμένει ο Δημήτρης Ταϊρίδης - Αποχώρησε οικειοθελώς ο Βασίλης Βαλέχας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική ήταν η διαδικασία αποχώρησης στο MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης (15/3).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας.

Οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας, ενώ έξι παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.


Για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν τόσοι διαγωνιζόμενοι σε δοκιμασία αποχώρησης, ενώ κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν να διεκδικήσουν για πρώτη φορά την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ένα πιάτο αντιγραφής, με απαιτητικές τεχνικές, ήταν το ζητούμενο της δοκιμασίας για τους υποψήφιους: «Μοσχαρίσιο φιλέτο με parfait συκωτάκια πουλερικών, τερίνα πατάτας και μανταρίνι». Και οι έξι είχαν στη διάθεσή τους 75 λεπτά.


Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη προσπάθεια είχε o Δημήτρης Ταϊρίδης. Ωστόσο, δεν αποχώρησε, καθώς ο Βασίλης Βαλέχας ανακοίνωσε ότι θα φύγει οικειοθελώς.

«Θέλω να ανακοινώσω την οικειοθελή μου αποχώρηση από τον διαγωνισμό. Θέλω να φύγω εγώ και να μείνει ο Δημήτρης. Δεν έχει να κάνει με τη σχέση μου με τον Δημήτρη, αλλά με ένα προσωπικό μου πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Το πρόβλημα είναι έξω από το MasterChef και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όσο είμαι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, έχει να κάνει με το χώρο στον οποίο εργάζομαι, πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά μου», είπε στους κριτές ο Βασίλης Βαλέχας.