Breaking News

Survivor: Η Ευρυδίκη έμαθε ότι παντρεύεται από τον κουμπάρο... «Μήπως ονειρεύομαι;» - Η ομάδα που απόλαυσε το έπαθλο φαγητού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor έδωσαν μάχη στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, ενώ στη συνέχεια διεκδίκησαν και έπαθλο φαγητού.

Οι Διάσημοι νίκησαν στο πρώτο αγώνισμα και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδευόταν κι από ένα σνακ.


Οι Κόκκινοι είδαν βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα. Μεταξύ άλλων, η Μυριέλλα Κουρεντή είδε μήνυμα από τον μουσικό Γιάννη Λυγνό (John Lygnos), ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο από τους συντρόφους τους, Κώστα Πηλαδάκη και Θοδωρή Κωνσταντόπουλο αντίστοιχα.

Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έστειλε μήνυμα ο φίλος της, Ανανίας, ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο σύντροφός της του έκανε την πρόταση να είναι ο κουμπάρος στο γάμο τους, εφόσον συμφωνεί και η ίδια.

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στο γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», της είπε χαρακτηριστικά.

Η Ευρυδίκη ενθουσιάστηκε, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο έσπευσαν να την αγκαλιάσουν.

«Τώρα μου έκανε επίσημα πρόταση γάμου, μήπως ονειρεύομαι;... Ανανία, δέχομαι να γίνω η γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος μου», είπε η Ευρυδίκη.


Ακολούθησε αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Οι Μαχητές νίκησαν και απόλαυσαν ο καθένας από δύο πατάτες φούρνου με τυριά και μπέικον.