Breaking News

Η Marie Avgeropoulos επιστρέφει με το «King of Killers» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Marie Avgeropoulos πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «King of Killers», μαζί με τον Frank Grillo, σταρ πολλών ταινιών, ανάμεσά τους και το «Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα».

Η  Marie Avgeropoulos (Μαρί Αυγεροπούλου), η  Ελληνοκαναδή ηθοποιός και μοντέλο που είχε υποδυθεί την «Octavia Blake» στη σειρά «The 100», ανέβασε πρόσφατα στο Instagram φωτογραφία από τα γυρίσματα.


Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, η ταινία «King of Killers» είναι βασισμένη στο ομώνυμο εικονογραφημένο μυθιστόρημα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kevin Grevioux, συνδημιουργός του εξαιρετικά επιτυχημένου franchise «Underworld». Ο Kevin Grevioux υπογράφει και το σενάριο.

Η Redbox Entertainment και η Red Sea Media υπέγραψαν παγκόσμια δικαιώματα για την ταινία, η οποία γυρίζεται στο Winnipeg του Καναδά.


«Είμαι ενθουσιασμένος που η Redbox Entertainment και η Red Sea Media συμμετέχουν ως συνεργάτες μας», δήλωσε ο Kevin Grevioux και πρόσθεσε: «Παρόμοια με το Underworld, σκοπεύω το graphic novel να είναι ένα franchise σε μια σειρά από ταινίες δράσης. Τώρα, με το απίστευτο καστ μας, το κοινό σε όλο τον κόσμο θα διασκεδάσει και θα το ζήσει».

Το «King of Killers» αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας διεθνών δολοφόνων, που αναλαμβάνουν να εξοντώσουν τον πιο επικίνδυνο δολοφόνο στον κόσμο. 

Αν και το IMDb δίνει ως ημερομηνία το 2023, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Redbox Entertainment, ο Galen Smith, δήλωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Παίζουν: Frank Grillo, Marie Avgeropoulos, Stephen Dorff, Kevin Grevioux, Gianni Capaldi, Shannon Kook, Georges St-Pierre, Alain Moussi, Ryan Tarran, Romy Peniche κ.α.

Να σημειωθεί ότι η όμορφη Marie είναι ζευγάρι με τον Καναδό ηθοποιό Alain Moussi, που έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες οι οποίες έχουν σχέση με πολεμικές τέχνες.

Με πληροφορίες από: The Hollywood Reporter