Breaking News

Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ο Φάνης είχε φύγει για το σχολείο χωρίς να πάρει τα παιδιά μαζί του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Δευτέρας, όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, την εμπειρία της στη σκηνοθεσία και τη σειρά «Ο όρκος» της ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους γνώρισε τον συνάδελφό της Φάνη Μουρατίδη το 2007, στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις». Σύντομα έγιναν ζευγάρι, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2008 και απέκτησαν δύο γιους: τον Έκτορα, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 2008 και τον Αλέξανδρο, που ήρθε στη ζωή στις 15 Σεπτεμβρίου 2009.

H ταλαντούχα και γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους και το γάμο τους, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά. 

«Υπάρχει ανταγωνισμός είτε θέλεις είτε όχι, όταν προέρχεστε από τον ίδιο χώρο εργασίας. Όταν είχα γεννήσει, δούλευε μόνο ο Φάνης. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό μέσα μου με πείραζε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι ο σύζυγός της ξεχνάει όταν του ζητάει να κάνει δουλειές στο σπίτι και πρέπει να του το θυμίσει αρκετές φορές.

Προς το τέλος της συνέντευξης μίλησε με θαυμασμό για την πεθερά της, ενώ αποκάλυψε: «Ο Φάνης είχε φύγει για να πάει τα παιδιά στο σχολείο χωρίς να πάρει τα παιδιά μαζί του! Δεν πρόλαβε να πάει στο σχολείο γιατί τον πήρα τηλέφωνο. Τα παιδιά γελούσαν, είχαν ξεκαρδιστεί... Εντάξει, ήταν λίγο αφηρημένος».

Δείτε τη συνέντευξη.