Breaking News

Αννίτα Ναθαναήλ: Η μεγαλύτερη κόρη της έγινε 20 χρονών (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 20α γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ, Σύνθια, η οποία σπουδάζει στην Αμερική από τις αρχές του 2021.

Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ, τη Σύνθια και την Τερέζα.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Σύνθια, γιόρτασε τα 20α γενέθλιά της και η μητέρα της, της έστειλε διαδικτυακά τις ευχές της, μέσα από story της στο Instagram.

«Χαρούμενα 20α γενέθλια στο όμορφο Συνθιάκι μου! Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω!», έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ.


Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, η Αννίτα Ναθαναήλ είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου μίλησε για το σύζυγό της Κρις και τις κόρες της. «Είναι ίσως η τελευταία χρονιά που θα βρεθούμε όλοι μαζί. Η μεγάλη μου κόρη θα φύγει οριστικά για την Αμερική. Θα σπουδάσει από αρχές Ιανουαρίου. Οπότε, ποτέ ξανά δεν θα είμαστε όλοι μαζί, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει τότε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 4 Ιανουαρίου 2021, είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Ατελείωτα ευγνώμων για τα κoρίτσια μου, είναι ολόκληρος ο κόσμος μου! Τώρα περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνομαι μόνο σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία, στην υγεία, στην αλτρουιστική προσφορά και στους ανθρώπους που αγαπώ. Ποτέ δεν θεωρώ δεδομένη την καθημερινή αγκαλιά με την οικογένειά μου και το ό,τι εξακολουθώ ν' αναπνέω. Η γλυκιά μου η Σύνθια αναχώρησε χτες για σπουδές στην Αμερική κι εγώ δαγκώνω τα χείλη μου από το στρες του αποχωρισμού που βιώνω. Άνοιξε τα φτερά σου αγάπη μου και κατέκτησε τον κόσμο!»