Breaking News

«Άνοιξε» η δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το άνοιγμα της δεύτερης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Στη δέκατη σελίδα της δεύτερης ιδιόγραφης διαθήκης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους, αλλά πάνω απ' όλα μισώ την εποχή 2010 - 2019. Αηδιάζω μόνο, μόνο αηδία, αηδία γιατί ξένες και ντόπιες πολιτικές δυνάμεις επιχείρησαν, στόχευσαν στην εξαθλίωση, την εξόντωση, την καταστροφή μας... Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς τύψεις, αλλά πολύ πικραμένος. Δεν εξαπάτησα κανέναν, αλλά εξαπατήθηκα. Δεν αδίκησα κανέναν παρά μόνο τη σύζυγό μου και το γιο μου».

Ο Νίκος Αλεξανδρής είπε στην Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής για τη δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Είναι μία συμπληρωματική διαθήκη σε σχέση με την πρώτη, έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση "τώρα τα γνωρίζω όλα"... Θυμίζω ότι, όταν αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει στοιχεία, τα οποία είχε, γιατί είχαν κλαπεί. Έκανε μία προσπάθεια και συγκέντρωσε ένα μεγάλο κομμάτι από το κλεμμένο αρχείο και σε αυτό αναφέρεται η συγκεκριμένη φράση...

Στην 3η διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξηγεί ποιοι τον πρόδωσαν, τον πίκραναν και του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε. Το άλλο σκέλος της διαθήκης  είναι σε πιο ανθρώπινο επίπεδο και εξηγεί ποιοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον πίκραναν. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι αναφέρει πως χωρίς τη γυναίκα του και το γιο του δεν θα ήταν στη ζωή. Ο γιος του είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είναι απολύτως συνειδητοποιημένο για το ρόλο που του επιφυλάσσει ο πατέρας του και, μάλιστα, μου έχει πει πως θα αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του...

Μόλις δημοσιευτεί η 3η διαθήκη θα δείτε ότι θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύαμε. Η 2η διαθήκη είναι μία κατάθεση ψυχής, αναφέρει τους λόγους που αποκληρώνει τους συγγενείς του... Χαρακτηριστικά αναφέρει "Όταν πια δεν είχα χρήματα με πέταξαν σαν σκουπίδι". Δεν ακούγεται ωραίο να αποκληρώνονται οι συγγενείς, αλλά είναι συγκεκριμένοι και δικαιολογημένοι οι λόγοι... Γι' αυτό τονίζει ότι χωρίς τη σύζυγό του και το γιο του δεν θα βρισκόταν εν ζωή...».