Breaking News

Κ. Τσουρός για φωτογράφιση του Π. Καναράκη: «Είναι και Σαρακοστή... Δεν έχω στο μυαλό μου τον Ιησού με vτεκoλτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σχολιάστηκε η φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής Καναράκης για γνωστό περιοδικό, όπου ποζάρει με ακάνθινο στεφάνι ως Ιησούς. Μάλιστα, μαζί με συνεργάτες του, αναπαριστούν τον Μυστικό Δείπνο.

«Δεν ξέρω αν η φωτογράφηση έγινε για κάποια παράσταση... Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος, μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού... Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς... Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε και σύμβολα, στο όνομα της τέχνης πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη. Τον Ιησού με vτεκoλτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου... Είναι κάποια πράγματα, τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Πάτρας τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο βαθύτερο, αλλά προσπαθώ να καταλάβω το λόγο».