Breaking News

Πέτρος Φιλιππίδης: «Απών» από την πρεμιέρα της δίκης του - Διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είχε προφυλακιστεί τον Ιούλιο του 2021.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή. Ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε ανακοινώσει ότι θα ζητήσει διακοπή, προκειμένου να μπορέσει να βρίσκεται στη δίκη ο κωμικός ηθοποιός.

Τελικά το αίτημα του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για ολιγοήμερη διακοπή έγινε δεκτό. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών διέκοψε για τις 28 Μαρτίου τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής, έφτασαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών οι μάρτυρες που θα καταθέσουν εναντίον του: η Άννα Μαρία Παραχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και η Εβελίνα Παπούλια. Επίσης, στο δικαστήριο βρέθηκαν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ζέτα Δούκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιaσμό σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και για δύο απόπειρες βιaσμού σε βάρος δύο γυναικών το 2010 και το 2014.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open.