Breaking News

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια: «Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια το πρωί της Παρασκευής, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στις αιχμές που άφησε ο γνωστός ποινικολόγος για την εκπομπή της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε:

«Η Άννα Ζηρδέλη έκανε τη συνέντευξη στον Αλέξη Κούγια για την εκπομπή μας. Εν τω μεταξύ και στις πρωινές δηλώσεις πάλι η Άννα ήταν και την έβλεπε. Να πούμε ότι η συνέντευξη που μας έδωσε προχθές ο κ. Κούγιας ήταν 17 λεπτά... Στη 17λεπτη αυτή συνέντευξη μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως η δίκη Λιγνάδη και η υπόθεση Τοπαλούδη.

Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί. Τι σημαίνει αυτό; Να κόψουμε κάποιο απόσπασμα. Εμείς κόψαμε ένα απόσπασμα 3,5 λεπτών, που αφορούσε στην υπόθεση του Αλί, τα υπόλοιπα τα έχουμε κρατήσει για να τα παίξουμε τις υπόλοιπες μέρες... Από κει και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά κύριε Κούγια. Απλά παίξαμε ένα απόσπασμα 3,5 λεπτών.

Αν θέλετε να παίξουμε και τα υπόλοιπα, με χαρά, τις υπόλοιπες μέρες θα τα σπάσουμε σταδιακά γιατί υπάρχει και χρόνος σε μια εκπομπή. Το ξέρετε πολύ καλά. Επίσης, με χαρά, αν θέλει ο κ. Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα... Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε τόσο σοβαρές υποθέσεις».