Breaking News

Demy: Η φωτογραφία από την Οδησσό και το μήνυμά της για τον πόλεμο στην Ουκρανία (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόγευμα της Τρίτης, η Demy μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το 2017, η γνωστή τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξήχθη στο Κίεβο της Ουκρανίας. 

Η Demy δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στην Οδησσό, όπου είχε βρεθεί για τις ανάγκες του video clip. Στη λεζάντα έγραψε:

«Εδώ και μέρες δεν έχω καταφέρει να βρω τα λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω. Στην Οδησσό και στο Κίεβο έχω περάσει αρκετό χρόνο και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Γνώρισα πολλούς και υπέροχους ανθρώπους που με φιλοξένησαν με τον πιο ζεστό τρόπο. Δεν χωράει ο νους τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τώρα.

Η καρδιά μου αυτές τις μέρες είναι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και με όλους τους Ουκρανούς που υποφέρουν. Δυστυχώς, ο ουκρανικός λαός έχει εξαπατηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει υποφέρει πολύ στο βωμό πολιτικών παιχνιδιών. Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι εκεί. Εύχομαι να τελειώσει μία και καλή ο εφιάλτης αυτός και να μπορέσουν σαν κυρίαρχο κράτος να αποφασίσουν για το μέλλον τους».