Breaking News

Εκτός MasterChef η Αναστασία Ντμίτρουκ (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αναστασία Ντμίτρουκ είχε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Νικήτας Μπατσικούρας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Mystery Box, ήταν εκείνος που επέλεξε τον συνδυασμό των υλικών αλλά και τον χρόνο μαγειρικής για τους συμπαίκτες του στο Tεστ Δημιουργικότητας.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας νικητής ήταν ο Βασίλης Μπόλλος, με την κάρτα ασυλίας να βρίσκεται πια στα χέρια του.

Τις χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και η Αναστασία Ντμίτρουκ, οι οποίοι διεκδίκησαν την παραμονή τους.


Ο Βασίλης Μπόλλος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να «σώσει» κάποιον από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος έφερε ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής.

Συγκεκριμένα, το πιάτο που κλήθηκαν να δημιουργήσουν σαν πιστό αντίγραφο ήταν «Κόκορας "πατίδο" και μακαρόνια ματσάτα».


Το πιάτο της Αναστασίας Ντμίτρουκ συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef

Να σημειωθεί ότι η 26χρονη Αναστασία γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Μιλάει πέντε γλώσσες. Αν και έχει σπουδάσει Θεολογία, η μαγειρική ήταν αυτή που την κέρδισε στο τέλος.


Μετά την αποχώρηση της Αναστασίας, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 19 παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο είχε επιστρέψει ο Χριστόφορος Κατσιάνας, καθώς η Τατιάνα Χαρτάτι είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.