Breaking News

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα με το μήνυμα του Δάντη - «Λύγισαν» Κάλφας και Ταλάντσεβ, οι όμορφες σύντροφοί τους (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, oι Μαχητές κατάφεραν, επιτέλους, να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές, όταν διάβασαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Νωρίτερα, ο Τάκης Καραγκούνιας των Διασήμων μίλησε στην κάμερα της παραγωγής για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του, ενώ δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην κόρη του, όπως και στο τέλος του γάμου του με τη γυναίκα του, λόγω της απουσίας του από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους.


Οι Μαχητές νίκησαν τους Διασήμους και στους δύο αγώνες: τα κoρίτσια νίκησαν με σκορ 7-3, ενώ τα αγόρια με 7-4.


Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές, όταν οι Μαχητές διάβασαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Σάββας Κάλφας «λύγισε» όταν διάβασε το μήνυμα της όμορφης συντρόφου του, Έλενας. Μάλιστα, με δυσκολία κατάφερε να διαβάσει το μήνυμά της, καθώς ξέσπασε σε δάκρυα. «Έχουμε ζήσει έξι μήνες μαζί, οι πιο ωραίοι μήνες της ζωής μου», είπε ο Σάββας.


Έντονη ήταν και η συγκίνηση του Γιώργου Ταλάντσεβ, με τους συμπαίκτες του να μένουν άναυδοι με την κούκλα σύντροφό του, Βανέσα.

«Είναι η κοπέλα μου, η Βανέσα και είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τον Μάρτιο θα έφευγε μόνιμα στο Μαϊάμι και δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε μαζί τους τελευταίους δύο μήνες γιατί ήρθα στο Survivor. Με φωνάζει loco (τρελός), είναι Κολομβιανή», είπε ο Γιώργος με δάκρυα στα μάτια.


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πλάνταξε στο κλάμα, καθώς συγκινήθηκε όταν διάβασε το μήνυμα του συντρόφου της, του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη.


Δείτε το βίντεο.