Breaking News

Μαρία Αντωνά: Ο Άρης Σοϊλέδης, το τατουάζ και η πρόταση γάμου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου περιέγραψε στιγμές από το «ταξίδι» της ως dj και ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη,  μέχρι τα τηλεοπτικά πλατό της Αθήνας.

Επίσης, μίλησε για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή της, όπως και για τη σχέση της με τη Μπέτυ Μαγγίρα, με την οποία συνεργάζονται στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος συμμετέχει στο Survivor, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που της έκανε και για το δαχτυλίδι που ήρθε κυριολεκτικά... «εξ ουρανού» και συγκεκριμένα με ένα drone.

«Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου»,  εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

«Με τον Άρη είμαστε μαζί 4 χρόνια. Εγώ του έλεγα να πάει στο Survivor. Είχαμε κάνει μία συζήτηση μήπως να πάμε μαζί αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε. Αν με έπαιρναν φυσικά και θα πήγαινα», τόνισε, ενώ είπε στη συνέχεια: «Όταν γυρίσει ο Άρης από το Survivor θα παντρευτούμε. Δεν θα κάνω ιδιαίτερες προετοιμασίες, θέλω να ζήσω τη στιγμή».

«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ λίγο τρόμαξα. Μου είπε "Δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό, το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου. Οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω για πάντα πάνω μου". Έχουμε κάνει ακόμα ένα τατουάζ μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε τη συνέντευξη.