Breaking News

Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου έλεγε... Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π... ς - Δεν με αποδέχτηκε ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο νικητής του «Fame Story 1», Νότης Χριστοδούλου, σε μια κατάθεση ψυχής, μίλησε για όλα στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης.

Ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε για τη νίκη του στο «Fame Story 1», το πέρασμά του από τα τηλεοπτικά πλατό και τις συνεργασίες που έχει κάνει ως interior designer.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο bullying που βίωνε καθημερινά στο σχολείο και στην άρνηση της πολυαγαπημένης του μητέρας να αποδεχτεί την αλήθεια. Μεταξύ άλλων, είπε στον  Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Το 2008 με είχε ρωτήσει μία δημοσιογράφος σε live εκπομπή αν είμαι ομοφυλόφιλος. Όχι, δεν σηκώθηκα να φύγω...

Αν ζούσε η μητέρα μου, δεν θα δημοσιοποιούσα στοιχεία που αφορούν την προσωπική μου ζωή για να μην τη στενοχωρήσω. Ήταν πολύ ελεύθερος άνθρωπος. Όταν έφτασα στα 25 μου μίλησα ανοιχτά στη μητέρα μου για τη σχέση που έκανα με έναν υπέροχο άνθρωπο, με τον οποίο έμεινα μαζί 16 χρόνια... Ο γονέας οφείλει να είναι συνοδοιπόρος στη φύση του παιδιού του... Η μητέρα μου με ευχαρίστησε που της μίλησα για τη σχέση μου, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το αποδεχτεί και ότι θα κάνει πως το ξεχνάει...

Οι γονείς μου χώρισαν όταν γεννήθηκα. Τον πατέρα μου τον είδα πρώτη φορά στα 18 μου... Έχει φύγει από τη ζωή... Συνολικά τον είδα δύο φορές στη ζωή μου και μου είπε τις δικές του ανημπόριες. Του βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα, που θα με αγαπούσε και θα με στήριζε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου...

Όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου, ένιωσα μια τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Θα πω κάτι, το οποίο το έχω πει μόνο στους φίλους μου και συγκινούμαι τώρα που το λέω... Ενώ 15 χρόνια δεν με αποδέχτηκε, σήκωσε το κινητό της και τα τελευταία λόγια που μου είπε ήταν "Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;". Και είπε το όνομά του. Ήταν η αποδοχή της. Και της λέω "Έλα βρε μαμά σε παρακαλώ, έχεις πάρει όλο τον κόσμο τηλέφωνο. Κάτσε φρόνιμα". Πάω σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και να επιστρέψω και στον δρόμο μαθαίνω ότι έχει πάθει ανακοπή...

Λάτρευα από 5 χρονών το κλασικό μπαλέτο. Της έλεγαν οι φίλες της ότι το παιδί είναι γεννημένο για να χορέψει. Η μητέρα μου έλεγε "Όχι, το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης, ούτε π... ς και στον χορό θα μου βγει γκέι"...».

Δείτε τη συνέντευξη.