Breaking News

Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια νηφάλιος, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην απεξάρτησή του από το αλκοόλ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε την Πέμπτη μία σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: 

«5 χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα!!!!! Προσπαθώντας για λογική μέσα σ' αυτή την παραφροσύνη που βρίσκεται ο κόσμος μας σήμερα, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου».


Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα - ένα χρόνο μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή του στο Πρωινό ότι υπήρξε θύμα σeξουαλικής κακoπoίησης από την ηλικία των 6 ετών - ο Δημήτρης Μοθωναίος είχε δηλώσει στο «Mega Καλημέρα»:

«Κάποια τραύματα δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη σε μένα είναι ότι... διαπέρασα αυτό το "τούνελ" και βγήκα από την άλλη πλευρά. Ήταν ένα θέμα, που το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς μου ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να το δεχτούν... Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, αλλιώς δεν θα μπορούσα να προχωρήσω. Ωστόσο, το να συγχωρείς, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί, είναι ένα πολύ βασικό, λεπτό όριο. Μετά τη συνέντευξη, ο συγκεκριμένος άνθρωπος επικοινώνησε μαζί μου... Ένας άνθρωπος, που θα κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα δει μία συνέντευξη και θα πει "πω πω Θεέ μου, τι έκανα;"».