Breaking News

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Έχουμε μπερδευτεί σε σχέση με την ειλικρίνεια και την αγένεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και συνεργατών στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. O ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega:

«Όλα τα πράγματα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους... Αν νιώθω πιο οικεία και ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις, μπορώ να είμαι και λίγο πιο "μαύρος" μια μέρα και τα νεύρα μου να είναι περισσότερα, αλλά αυτό τελικά να μην με προστατεύει από το να οριοθετηθώ. Από την άλλη, όταν υπάρχει μία απόσταση και οι άνθρωποι είναι αποκλειστικά συνεργάτες, κάπως φροντίζουν και να μην συμβούν αυτά... 

Το θέμα είναι να υπάρχει πάνω απ' όλα ο σεβασμός και το όριο. Κι αν κάτι με στενοχωρεί στην πραγματικότητα που ζούμε - το λέω με αφορμή και κάποια πράγματα που έγιναν πολύ πρόσφατα -, είναι ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο σε σχέση με την ειλικρίνεια και την αγένεια...

Λίγο τα όριά μας, μέσα από την αποθέωση της γνώμης - μέσα από ό,τι το να πω τη γνώμη μου στα social media είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο πια και θεωρούμε ότι έχει γενναιότητα αυτό -, εκεί κάπου έχουμε μπερδευτεί και γινόμαστε συχνά αγενείς».


Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» του Michael Frayn, που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Στην παράσταση, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, πρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Ψυχογυιός, Δάφνη Δαυίδ και Γιώργος Ζυγούρης.