Breaking News

Έκρηξη στην Ιτέα Γρεβενών: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο - Νεκροί οι τρεις εργαζόμενοι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βιβλική είναι η καταστροφή, που προκλήθηκε από την ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών υλών, στην περιοχή της Ιτέας Γρεβενών. Νεκροί είναι οι τρεις εργαζόμενοι που αγνοούνταν.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών υλών, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο ήχος ακούστηκε 30 χλμ. μακριά από το εργοστάσιο, όπου βρίσκεται η πόλη των Γρεβενών.

Νεκροί είναι οι τρεις εργαζόμενοι που αγνοούνταν. Το εργοστάσιο ανήκει στην εταιρία ΕΛΤΕΚ, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Στην ΕΛΤΕΚ, είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριων εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».