Breaking News

David Beckham: Παραχώρησε τα social media του σε Ουκρανή γιατρό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O David Beckham, σε συνεργασία με την Unicef, παραχώρησε το λογαριασμό του στο Instagram σε Ουκρανή γιατρό, την 
Iryna.

Ο 46χρονος παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει σύνδεσμο στην αρχική σελίδα του στο Instagram, προτρέποντας τους followers του να στηρίξουν τη Unicef, αλλά και άτομα όπως η Iryna.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν λίγο καιρό, ο ίδιος και η σύζυγός του Victoria ανακοίνωσαν ότι  θα στηρίξουν την προσπάθεια της Unicef, δίνοντας 1 εκατ. λίρες για τα παιδιά, που βιώνουν καθημερινά τη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία.

Το Σαββατοκύριακο, ο David Beckham ανέβασε βίντεο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Παραδίδω τα social media μου στην Iryna, που είναι η επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, όπου βοηθά τις μητέρες να γεννήσουν. Πηγαίνετε στα stories μου για να μάθετε περισσότερα για την εκπληκτική δουλειά που κάνει η Iryna και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας για να σώσουν ζωές στην Ουκρανία».


Κατά τη διάρκεια της Κυριακής, ο David Beckham έκανε stories, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες, που έδειχναν το έργο της Iryna, οι ασθενείς της οποίας αναγκάστηκαν να μεταφερθούν σε καταφύγιο μετά τη ρωσική εισβολή.


Να σημειωθεί ότι ο Beckham είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unicef από το 2005. Δείτε το σχετικό βίντεο, που είχε δημοσιευθεί το 2015.