Breaking News

Η πρεμιέρα της Μάριον Μιχελιδάκη και η ανάρτηση του Γ. Παπαδάκη: «Καλή επιτυχία γιε μου» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) έκανε πρεμιέρα στο Open το νέο μαγκαζίνο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον». Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 14:00.

Η Μάριον Μιχελιδάκη, μαζί με τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Φοίβο Παπαδάκη, τον Γιάννη Μπούτο και τον Αλέξανδρο Κλώσσα, θα μας κρατούν καθημερινά την καλύτερη παρέα, σε μία εκπομπή με θετική νότα, αισιοδοξία και πλούσιο περιεχόμενο από όλους τους χώρους.


Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη, που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο.


Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έκανε ανάρτηση στο Instagram πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ανέβασε φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το γιο του. «Πόσο περήφανος μπορεί να νιώθει ένας πατέρα βλέποντας το γιο του να προοδεύει! Καλή επιτυχία γιε μου στην πρώτη σου τηλεοπτική προσπάθεια! Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις!», έγραψε στη λεζάντα.