Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Η χορευτική ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά με golden buzzer και η 16χρονη που συγκλόνισε τους κριτές (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαρτίου, το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με το δέκατο επεισόδιο. Μία χορευτική ομάδα ενθουσίασε τους κριτές, ενώ εντυπωσίασε με το ταλέντο της η 16χρονη Έλλη, η οποία συγκλονίζει με την ιστορία της ζωής της.

Η ομάδα «Kings Don’t Care» παρουσίασε ένα σόου street dance, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Έλενα Χριστοπούλου και την Κρυσταλλία Ρήγα να παρακολουθούν ενθουσιασμένοι και στο τέλος να χειροκροτούν τους χορευτές.

«Είμαστε από Θεσσαλονίκη, η ομάδα υφίσταται από το 2016. Τα κoρίτσια είναι μαθήτριές μου από το 2013», είπε ο Παναγιώτης, επικεφαλής των «Kings Don’t Care».

Στη συνέχεια η Κρυσταλλία Ρήγα πάτησε το golden buzzer και έστειλε τους «Kings Don’t Care» απευθείας στα ημιτελικά του ψυχαγωγικού talent show.


Ξεχωριστή στιγμή ήταν η εμφάνιση της 16χρονη Έλλης, η οποία έχει το ψευδώνυμο Bgirl Elli και χορεύει breakdance, κατακτώντας διεθνείς διακρίσεις. Η Έλλη άφησε άναυδους τους κριτές και τους τηλεθεατές με το ταλέντο της.

Η νεαρή Θεσσαλονικιά αντιμετώπισε στο παρελθόν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το πόδι της, καθώς έπαθε εξάρθρωση ισχίου και ακολούθησε νέκρωση, με αποτέλεσμα για κάποιο διάστημα να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι. Η Έλλη σταμάτησε τότε τη ρυθμική γυμναστική και υποβλήθηκε σε χειρουργεία, ενώ της είχε απαγορευτεί κάθε αθλητική δραστηριότητα, εκτός από την κολύμβηση. 

Στη συνέχεια, λόγω ευαισθησίας στο πόδι της, ήταν δύσκολο να βρει ένα άθλημα, μέχρι που ανακάλυψε το breakdance.

Δείτε την εμφάνισή της.