Breaking News

Η Φάρμα: Οι δύο μονομάχοι και τα δάκρυα της Σάσας Μπάστα για την κόρη της - «Τα έκανε όλα μακριά μου» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προέκυψαν οι δύο μονομάχοι στη «Φάρμα», που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Το βράδυ της Κυριακής θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Ο αρχηγός της εβδομάδας Αστρινός Χαραλαμπάκης έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκη)

Η Μαρία Παπαγεωργίου εξέφρασε την έκπληξή της, γιατί είχε ζητήσει από τον Αστρινό να την επιλέξει, καθώς θέλει να φύγει από τη «Φάρμα». Τελικά η Μαρία αναδείχθηκε δεύτερη μονομάχος από την ψηφοφορία των παικτών.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Κουτσαβάκης και η Μαρία Παπαγεωργίου θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».


Νωρίτερα, μετά τη συζήτηση και την ανάδειξη του πρώτου μονομάχου, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μία έκπληξη για τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, τους έδωσε γράμματα από τους δικούς τους ανθρώπους, ώστε να πάρουν δύναμη και να συνεχίσουν τον αγώνα τους προς τον μεγάλο τελικό. 

Όλοι συγκινήθηκαν και ιδιαίτερα η Σάσα Μπάστα, που έμαθε για όλα όσα έχει καταφέρει κατά την απουσία της η κορούλα της, η οποία ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2019.

Η τραγουδίστρια άρχισε να κλαίει με λυγμούς. «Δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω, της μικρής η γλώσσα πάει "ροδάνι", όταν έφυγα δεν μιλούσε. Πάνες τέλος και δεν είμαι εκεί να το χαρώ. Τα έκανε όλα μακριά μου, έχασα τόσο σημαντικές στιγμές», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Σε παρακολουθούμε ανελλιπώς και η Ειρήνη φωνάζει "Μαμά, μαμά!" κι όταν τελειώνει το επεισόδιο λέει με παράπονο "Μπαμπά, η μαμά"», της έγραψε ο σύζυγός της Δημήτρης Κουσαθανάς, με τη Σάσα Μπάστα να «λυγίζει».