Breaking News

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Μαυροβούνιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, η Εθνική Oμάδα δεν πραγματοποίησε εμφάνιση ανάλογη με αυτήν του Βουκουρεστίου πριν τρεις μέρες.

Η Εθνική μας δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στη Ποντγκόριτσα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει δίκαιη ήττα με 1-0 από το Μαυροβούνιο, που έδειξε περισσότερη διάθεση στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Σκόρερ της νίκης των Μαυροβούνιων ήταν ο Όζματζιτς στο 60ό λεπτό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, εξαιρετικές ήταν οι αποκρούσεις από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο Έλληνας γκολκίπερ χρειάστηκε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της Εθνικής σε τέσσερις περιπτώσεις: στη σέντρα-σουτ του Κρστόβιτς στο 22ο λεπτό, στα δυνατά σουτ εκτός περιοχής των Γιόβετιτς στο 29' και Όσμαιτς στο 30' και στο τετ-α-τετ με τον Τομάσεβιτς στο 69'.

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62' Σίπσιτς), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Ραίκοβιτς (90+2' Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (81' Γιάντσιτς), Μάρουσιτς, Όσμαζιτς (81' Ράκονιτς), Γιόβετιτς (46' Ράκοβιτς), Κρστόβιτς (62' Τζούράνοβιτς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75' Αλεξανδρόπουλος), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (61' Χατζηγιοβάνης), Μπουχαλάκης (75' Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61' Μάνταλος), Πέλκας, Παυλίδης (61' Γιακουμάκης).