Breaking News

Μανουσάκης για «Κόκκινο Ποτάμι»: «Είμαστε στο τέλος των συζητήσεων για τη συνέχεια της σειράς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» ήταν καλεσμένος ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι»:

«Είμαστε στο τέλος των συζητήσεών μας για τη συνέχεια του "Κόκκινου Ποταμιού", λίγα πράγματα μένουν ακόμα για να πάρουμε το δρόμο της υλοποίησης. Αυτό το καινούριο ''Κόκκινο Ποτάμι'' είναι ένα σχέδιο, που μας γοητεύει όλους, γιατί ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της ιστορίας και τώρα είναι το δεύτερο μέρος.

Το "Κόκκινο Ποτάμι'' κινήθηκε σε υψηλά νούμερα αλλά - πέρα από τους αριθμούς - σημασία έχει και η ουσία... Ήταν για όλους μας ένα τραγικό, αλλά συγκλονιστικό ταξίδι στο παρελθόν...

Η περίοδος που εξετάζουμε τώρα είναι 1919 με 1923-1924, δηλαδή από εκεί που το αφήσαμε. Είμαστε στη Θεσσαλονίκη, όπου βλέπουμε την άφιξη των πρώτων προσφύγων...

Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές έχουν φύγει από τη ζωή στον πρώτο κύκλο... Η Ιφιγένεια ζει και θα πάει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα γνωρίσει έναν γιατρό. Κι από εκεί θα αρχίσει η ιστορία.

Είμαστε στο στάδιο που γράφονται τα σενάρια... Ελπίζουμε να υλοποιηθεί το συντομότερο. Το πότε είναι θέμα συζητήσεων...».