Breaking News

«Η Αλίκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα - Απίστευτος άνθρωπος ο Κώστας Χατζηχρήστος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος μίλησε για την αγάπη του για τον ελληνικό κινηματογράφο, τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα μικρά μυστικά τους και τις συγκινητικές στιγμές που έζησε μαζί τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Το βιβλίο "Έχω ένα Μυστικό", που έγινε και σίριαλ στον Alpha, το επιμελήθηκα εγώ και η Βασιλεία Ζερβού. Όλες τις συνεντεύξεις του Γιάννη από τις μαθήτριες της Αλίκης, τις έχω κάνει εγώ. Θέλω να σου πω ότι η Αλίκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα και ήταν πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Δεν περνούσε κουνούπι χωρίς να το ξέρει. Είχε πάρα πολλά λεφτά η Αλίκη, αλλά...».

Νωρίτερα αποκάλυψε για τον αξέχαστο Κώστα Χατζηχρήστο: «Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε στενή σχέση γιατί θα κάναμε το πρώτο του βιβλίο... Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος και ξέρω πολλά παρασκηνιακά, με γυναίκες κλπ. Υπήρχε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια, για την οποία μου είχε πει ένα περιστατικό... Πήγαιναν στη Λάρισα για να παίξουν με το θίασο. Τους ήρθε η όρεξη μέσα στη νύχτα και τράβηξε το χειρόφρενο. Ξαφνικά έφυγε το χειρόφρενο και ευτυχώς που υπήρχε ένα δέντρο και δεν έπεσαν στο γκρεμό. Θα είχαν σκοτωθεί... Επίσης, είχε στρώσει 1.000 τριαντάφυλλα στη Μπεάτα Ασημακοπούλου για να πατήσει πάνω τους και να πάει στο γύρισμα. Αυτό μου το είπε η ίδια η Μπεάτα...».

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Νικόλιζας αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που του παραχώρησε πρόσφατα ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος απέχει εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο.