Breaking News

Survivor - Μ. Αντωνά για Σοϊλέδη: «Με πήραν από την παραγωγή, ο Άρης τραυματίστηκε και πονάει φρικτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, που συμμετέχει στο Survivor, μίλησε σήμερα (30/3) η Μαρία Αντωνά. Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα, που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Από ό,τι ξέρω έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι, του έχει βγει ο ώμος. Μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ξέρω ότι δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό, τόσο ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσει. Σίγουρα, όμως, θα χρειαστούν περίπου δέκα μέρες να μείνει εκτός αγωνισμάτων, γιατί ο Άρης πονάει πάρα πολύ φρικτά... Με πήραν από την παραγωγή να με ειδοποιήσουν για να μην ταραχτώ πάρα πολύ από αυτό που θα δω. Ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς....

Ελπίζω τουλάχιστον να μην τον ρίξει ψυχολογικά όλο αυτό. Έχω περάσει τραυματισμούς με τον Άρη και ξέρω πόσο μπορεί να τον επηρεάσει συναισθηματικά. Και όλο αυτό το βάρος της ομάδας, που ήθελε να πάρει πάνω του την ευθύνη και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί… Βλέποντας και το trailer, καταλαβαίνω ότι υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του, πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό και τελικά τραυματίστηκε».