Breaking News

Η Ελπίδα Μορφούλη επέστρεψε στο MasterChef (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε η διαδικασία των επιστροφών, με την Ελπίδα Μορφούλη να μπαίνει ξανά στο σπίτι του MasterChef.

Άλλη μία ανατρεπτική μέρα περίμενε τους παίκτες, καθώς δεν μαγείρεψαν εκείνοι στη δοκιμασία, αλλά την παρακολούθησαν από τον εξώστη. Η κουζίνα του MasterChef γέμισε και πάλι, καθώς επέστρεψαν οι παίκτες, που αποχώρησαν, για να διεκδικήσουν την είσοδο τους ξανά στο διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν τους πρώην διαγωνιζόμενους στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών και τους ζήτησαν να μαγειρέψουν το πιάτο, που θα τους δώσει πίσω την ποδιά τους και μια θέση ξανά στο διαγωνισμό.

Ο Γιώργος Μελανδίνος μαγείρεψε, ωστόσο, πριν οι κριτές ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους, είπε ότι θα αποχωρήσει, καθώς θέλει να επιστρέψει στην επιχείρησή του.

Η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έφτασαν μπροστά στους κριτές. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να μπει κατευθείαν στο σπίτι η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος να κερδίσει ένα πλεονέκτημα που θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.