Breaking News

Survivor: Τρομακτικός τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη - Κατέρρευσε η Ασημίνα - Επέστρεψαν από το νοσοκομείο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές διεκδίκησαν το έπαθλο φαγητού.

Οι Μαχητές νίκησαν και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού, ωστόσο προηγήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο είχε προαναγγείλει η σύντροφός του Μαρία Αντωνά...

Ο ποδοσφαιριστής φώναζε από τους πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Αργότερα επέστρεψε στην παραλία των Μπλε, όπου είπε στους συμπαίκτες του ότι δεν έχει σπάσει κάτι. "Βγήκε ο ώμος μου και ξαναμπήκε", πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Άρης, ο οποίος θα απέχει τις επόμενες ημέρες από τα αγωνίσματα.

Μετά τον τραυματισμό του Άρη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατέρρευσε, έπειτα από ένα χτύπημα στο κεφάλι. Δίπλα της έσπευσαν οι γιατροί, οι συμπαίκτες της, όπως και η Σοφιάννα Αβραμάκη, που ανησύχησε για τη φίλη της, παρά τη διαμάχη τους μετά τις αλλαγές στις ομάδες. Η Ασημίνα επέστρεψε από το νοσοκομείο στην παραλία των Κόκκινων και είπε ότι έπαθε μία μικρή διάσειση.

Επίσης, τραυματίστηκε και η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είπε ότι άρχισε να πρήζεται το δάχτυλό της, ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε τα βίντεο.