Breaking News

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ευγενία Δημητροπούλου κάθισε στον καναπέ του Dot και παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε, πρώτη φορά, για την υιοθεσία της κόρης της.

H Ευγενία Δημητροπούλου είχε παντρευτεί στις 11 Ιουνίου 2021, με πολιτικό γάμο, τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη. Τον Δεκέμβριο του 2021, είχε ανακοινώσει, μέσω Instagram, ότι υιοθέτησε ένα κoριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε...


Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν στην προσπάθεια να αποκτήσουν με τον σύζυγό της το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική, θυμήθηκε τη στιγμή που έμαθαν ότι τα κατάφεραν και η μισή της καρδιά χτυπούσε πια στην άλλη άκρη της γης, ενώ συγκινήθηκε όταν σκέφτηκε την πρώτη φορά που την κράτησε στην αγκαλιά της.

«Συζητήσαμε με τον Στέλιο την υιοθεσία από πολύ νωρίς στη σχέση μας, το θέλαμε και οι δύο. Όταν προχώρησε η σχέση μας είπαμε ότι για εμάς η υιοθεσία ήταν η πρώτη επιλογή, χωρίς να αποκλείουμε κάτι άλλο αργότερα... Η κόρη μας γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε. Στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγα τα διαθέσιμα παιδιά για υιοθεσία. Τα περισσότερα παιδιά που βρίσκονται στα ιδρύματα δεν είναι νομικά ελεύθερα για υιοθεσία...», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου κι αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς. Είναι η Μάρθα και ο Θανάσης, που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται... Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλο τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια... Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, γίνεται μια αλυσίδα. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση... σαν να θέλει το σύμπαν να σε βοηθήσει...».

Δείτε όσα είπε η Ευγενία Δημητροπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.