Breaking News

Η Φάρμα: Ο Μ. Πελεκάνος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί - Οι δύο μονομάχοι - Όσα θα δούμε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προέκυψαν οι δύο μονομάχοι στη «Φάρμα», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19/3).

Πριν ο αρχηγός δώσει τη μαύρη πέτρα, ο Σάκης Τανιμανίδης επιφύλαξε μία έκπληξη στους παίκτες, καθώς τους εμφάνισε ένα τηλέφωνο και τους έδωσε τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η χαρά όλων ήταν διάχυτη και η συγκίνηση πολύ έντονη. Ο Μάνος Πανταζής «λύγισε» στο άκουσμα των φωνών των παιδιών του...


Στη συνέχεια, ο αρχηγός της εβδομάδας, Βασίλης Λέντζος, έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Μάνο Πανταζή, που είναι ο πρώτος μονομάχος.

Πριν την ψηφοφορία των παικτών, ο Μιχάλης Πελεκάνος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους.


Ακολούθησε η ψηφοφορία, με τη Σάσα Μπάστα να αναδεικνύεται δεύτερη μονομάχος, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Οι δύο μονομάχοι είναι ο Μάνος Πανταζής και η Σάσα Μπάστα.


Όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου, στις 00:15 μετά τα μεσάνυχτα:

• Ο Κουτσαβάκης, κατά τη διάρκεια της ΑΡΧΗΓΙΑΣ του Βασίλη Λέντζου, νιώθει επιτέλους «ελεύθερος» και δίνει τον καλύτερό του εαυτό στη ΦΑΡΜΑ.

• Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο συμβούλιο πριν τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, ανακοινώνει στους παίκτες ότι η επιλογή του ΑΡΧΗΓΟΥ από τον μονομάχο αυτή την εβδομάδα έχει μία πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα και θα είναι η κορυφαία από όλες στη ΦΑΡΜΑ.

• Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ξαναθέτει το ερώτημα, αν θα ήθελαν να επιστρέψουν παλιοί παίκτες στη ΦΑΡΜΑ, όλοι είναι μεν θετικοί, αλλά σκεπτόμενοι και το ΕΠΑΘΛΟ, δηλώνουν ότι θα προτιμούσαν να πάνε στον ΤΕΛΙΚΟ μόνο αυτοί που είναι τώρα μέσα.

• Ο Βασίλης Λέντζος, μάλιστα, προτείνει να μην γίνει ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Θα δεχτεί ο Σάκης Τανιμανίδης το αίτημά του;