Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Το golden buzzer και η καθηλωτική εμφάνιση (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συναρπαστικό ήταν και το 11ο επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαρτίου.

Στη σκηνή του ψυχαγωγικού talent show ανέβηκαν οι «nocuous & 2sdfc», οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό, όπως και τους κριτές Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα. Πρόκειται για την ένωση των δύο ομάδων «nocuous» και «2sdfc».

«Είμαστε ομάδα από τη Λαμία. Είμαστε μαζί εδώ και πολλά χρόνια, γνωριζόμαστε πάνω από 7 χρόνια, από μικρά παιδιά», είπαν οι «2sdfc».

«Εμείς, οι nocuous, είμαστε parkour ομάδα. Τα παιδιά είναι χορευτική ομάδα. Εμείς έχουμε πάρει μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό», πρόσθεσαν οι «nocuous».

Τη στιγμή που οι κριτές χάριζαν τα «ναι» στους διαγωνιζόμενους, εισέβαλλαν στο πλατό οι παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, οι οποίοι πάτησαν μαζί το golden buzzer, στέλνοντας τους «nocuous & 2sdfc» απευθείας στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».


Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Lara Jacobs Rigolo. Σε ένα act, που ήταν μεγάλης διάρκειας και απαιτούσε απόλυτη αρμονία των αισθήσεων, η διαγωνιζόμενη καθήλωσε τους κριτές.


Σύμφωνα με το προφίλ της στο Instagram, η καλλιτέχνης συνεργάζεται με το «Τσίρκο του Ήλιου» (Cirque du Soleil), που είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος παραγωγός τσίρκου στον κόσμο. Έχει, επίσης, συνεργασία με το τσίρκο «MoonRise» στη Νέα Υόρκη, όπως και με θεατρικές παραγωγές του Broadway.