Breaking News

Μ. Ιωαννίδου: «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με το MeToo... Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» φιλοξενήθηκε την Κυριακή η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για τη ζωή της, τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό και τον σύντροφό της. Όταν η συζήτηση έφτασε στο Metoo, η γνωστή ηθοποιός τόνισε:

«Δεν θέλω να ασχοληθούμε με το MeToo και τις άλλες αηδίες. Δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω αυτή τη συζήτηση...

Δεν έχω καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε. Θα το αρπάξουν και θα λένε... Δεν θέλω παιδιά... Όποιος φταίει να τιμωρείται, αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση.

Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια. Δηλαδή, είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορά του. Δεν γουστάρω, τελείωσε! Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει κι έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη μου τη ζωή μου στο θέατρο, κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες μου...  Λερώθηκε το θέατρο. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο όλα αυτά, έλεος πια!».