Breaking News

Survivor - Σοφιάννα: «Γιατί Ασημίνα;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Γιατί Ασημίνα; Για ποιο λόγο να μην το πάρεις λίγο πιο χαλαρά όταν παίζεις με έναν άνθρωπο, που ήσασταν τόσο ενωμένες για τόσο καιρό, που βάζαμε πάνω απ' όλα τη φιλία μας...»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη είχαν ξεσπάσει σε κλάματα, όταν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στις δύο ομάδες του Survivor.

Οι δυο φίλες χωρίστηκαν, καθώς η Ασημίνα μετακινήθηκε στους Διάσημους. Η αλλαγή στη συμπεριφορά της στεναχώρησε τη Σοφιάννα, η οποία, μετά το τέλος του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας, τόνισε ότι αποσυντονίστηκε από τις φωνές της.

Αργότερα, η Σοφιάννα δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Πίστευα, και που μας χώρισαν, ότι δεν θα αλλάξει κάτι και πως θα πηγαίνουμε στα αγωνίσματα και θα αγκαλιαζόμαστε. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε στον πρώτο αγώνα, ούτε σήμερα στην πρώτη ασυλία. Έχω να εκφράσω την τεράστια απορία μου... Γιατί Ασημίνα; Για ποιο λόγο να μην το πάρεις λίγο πιο χαλαρά όταν παίζεις με έναν άνθρωπο, που ήσασταν τόσο ενωμένες για τόσο καιρό, που βάζαμε πάνω απ' όλα τη φιλία μας... Για μία νίκη ή μία ήττα; Αυτό ήταν; Εγώ στεναχωριέμαι...».

Δείτε τα βίντεο.