Breaking News

Survivor: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μετά τις αλλαγές - Τα δάκρυα του Κατσαούνη και η κόντρα με τη Μυριέλλα - Η απαράδεκτη ενέργεια του Σχίζα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αλλαγές στις συνθέσεις των δύο ομάδων, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας διεξήχθη στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.

Νωρίτερα ο Γιώργος Κατσαούνης συγκινήθηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής, καθώς δεν του αρέσει που μετακινήθηκε από τους Μαχητές στους Διάσημους. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Έχω ταυτιστεί με τη Μπλε ομάδα και θεωρήθηκα πιστεύω ηγετικό πρόσωπο. Έβγαλα συνθήματα, πέρασα πείνα με τη Μπλε ομάδα και είχα νιώσει την έπαρση της Κόκκινης ομάδας. Ένιωσα σαν να πρόδωσα το στρατόπεδό μου. Είναι σαν να είχα ένα στρατόπεδο και να ήμουν ο λοχαγός εκεί μέσα και να πούλησα την ομάδα μου. Εγώ θέλω να είμαι Μαχητής και άμα μπορούσα να ξαναπάω στη Μπλε ομάδα, θα ξαναπήγαινα. Νιώθω ότι πρόδωσα χωρίς να είναι επιλογή μου. Όπως δεν θα πρόδιδα ποτέ και σε καμιά περίπτωση τους φίλους μου, έτσι δεν μπορώ να προδώσω το στρατόπεδο μου.

Παραπονιέμαι εδώ πέρα για το λόγο ότι δεν μου αρέσει η κόκκινη μπαντάνα. Μου αρέσει η μπλε πάρα πολύ διότι έχω ταυτιστεί μ' αυτήν και έχω ταυτιστεί και σε όλη μου τη ζωή με τη μπλε μπαντάνα. Γιατί η μπλε μπαντάνα είναι η φωνή του λαού, είναι η απλή καθημερινότητα ενός ανθρώπου, ενώ η κόκκινη μπαντάνα συμβολίζει τους διάσημους, δηλαδή αυτούς που δεν μπορείς να πλησιάσεις εύκολα στη ζωή σου. Όταν βγω έξω από το παιχνίδι και θεωρηθώ διάσημος δεν θα μου αρέσει... Όσοι με ξέρουν πριν το παιχνίδι, θα έχω την ίδια στάση απέναντι τους, είτε τα έχω καλά είτε τα έχω άσχημα μαζί τους. Θα παραμείνω ο ίδιος».


Μετά τις αλλαγές, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκονται πλέον στην ίδια ομάδα. Αν και την πρώτη μέρα έδειξαν να έρχονται ξανά κοντά, η κόντρα μεταξύ τους δεν άργησε να ξεσπάσει.

Ο λόγος ήταν ο σταυρός του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο Κατσαούνης στην ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε γιατί δεν τον φοράει, αλλά τον έχει στην τσάντα της.

«Είναι σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου και την πίστη μου. Φέρε μου σε παρακαλώ τον σταυρό μου άμα μπορείς και θα είμαστε μια χαρά», της είπε χαρακτηριστικά, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να δηλώνει στην κάμερα:

«Για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι, ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του, ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα... Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά, διότι ούτως ή άλλως κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν αποσκοπώ πουθενά και δεν θέλω να συγχυστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε. Η φράση που αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει για τον Γιώργο είναι "μακριά και αγαπημένοι"».


Μεγάλη ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Στην προσπάθειά τους να μαζέψουν τα μπαλάκια, ο Στάθης Σχίζας συγκρούστηκε με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Στάθης Σχίζας εκνευρίστηκε. Αρχικά τον έσπρωξε και στη συνέχεια του πέταξε ένα μπαλάκι στην πλάτη του. 

«Είσαι τρελός ρε μ@λ@κ@; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μ@λ@κ@. Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μ@λ@κ@», του φώναξε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Κατόπιν ο Στάθης Σχίζας ζήτησε συγγνώμη, ενώ ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες: «Είδαμε το ριπλέι και προκύπτει ότι και οι δύο παίκτες φταίνε. Αρχικά ο Τάκης κλείνει το δρόμο και τον εμποδίζει να μαζέψει τα μπαλάκια και στη συνέχεια ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη κίνηση, χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας του ένα μπαλάκι».


Τελικά, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας νίκησαν οι νέοι Μαχητές, με τον Άρη Σοϊλέδη να διαμορφώνει το 12-7.


Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε συνέχεια στο περιστατικό με τον Στάθη Σχίζα και ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τους Κόκκινους.



Υπενθυμίζεται ότι την ομάδα των Διασήμων αποτελούν πλέον οι: Απόστολος Ρουβάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Την ομάδα των Μαχητών αποτελούν πλέον οι: Σπύρος Μαρτίκας, Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαϊς Εμαννουηλίδου, Σοφιάννα Αβραμάκη και Γιώργος Ταλάντσεβ.