Breaking News

Kanye West: Η δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του μετά την ανάρτηση της Kim Kardashian που επιβεβαίωσε τη σχέση της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Kanye West πραγματοποίησε το Σάββατο στη Φλόριντα δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του, Chaney Jones. Νωρίτερα, η εν διαστάσει σύζυγός του, Kim Kardashian, επιβεβαίωσε τη σχέση  της με τον Pete Davidson.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το Σάββατο ο Kanye West και η σύντροφός του Chaney Jones παρακολούθησαν αγώνα του NBA. Συγκεκριμένα είδαν την αναμέτρηση Miami Heat - Minnesota Timberwolves (104 - 113).


Ο 44χρονος ράπερ - ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα το «Donda 2», που είναι το 11ο στούντιο άλμπουμ του - και η 24χρονη σύντροφός του απόλαυσαν τον αγώνα στο FTX Arena της Φλόριντα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το προηγούμενο βράδυ είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση Los Angeles Lakers - Washington Wizards (122 - 109) στο Λος Άντζελες.

Η Chaney Jones μοιάζει αρκετά με την εν διαστάσει σύζυγο του ράπερ, την Kim Kardashian, η οποία επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό Pete Davidson, που είναι 13 χρόνια νεότερος της.


Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η 41χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες φαίνεται και ο Pete Davidson.


Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγο καιρό, η Kim Kardashian φέρεται να κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα παρακαλώντας έναν δικαστή να τη δηλώσει ως single, καθώς υποφέρει από «συναισθηματική δυσφορία» στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, που συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις για την ιδιωτική τους ζωή.

Οι ατάκες του Kanye West στα social media περιλάμβαναν και επίθεση στον ηθοποιό Pete Davidson. «Θέλω πολύ να χωρίσω», φέρεται να είπε σε έναν δικαστή στις καταθέσεις της, τονίζοντας ότι: «Ο Kanye δημοσιεύει πολλή παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα προσωπικά μας θέματα, κάτι που μου έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία».