Breaking News

Κούγιας: «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Παρασκευής, πριν τη συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε για το story που έκανε πρόσφατα στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη. 

«Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας, με ζουρλαίνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά στην κάμερα του Πρωινού:

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;... Πού έχει εργαστεί;... Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω... Ειλικρινά δεν την γνωρίζω την κυρία, εύχομαι να είναι μια ωραία κοπέλα... Ορισμένοι έχουν "πεθάνει" γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη;... Τι κάνει; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της...».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση των παρουσιαστών. «Αν ένας άλλος δικηγόρος διατύπωνε στην κάμερα αυτές τις θέσεις, τι θα γινόταν μετά; Προφανώς είναι ένας εξαιρετικός νομικός, αλλά μιλάει σαν να είναι στο απυρόβλητο», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε τα βίντεο.