Breaking News

Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Lawrence μετά τη γέννηση του παιδιού της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Σεπτέμβριο του 2021, εκπρόσωπος της Jennifer Lawrence είχε επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της και την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ανέφεραν ότι καλωσόρισε στη ζωή το μωρό της.

Η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η 31χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το χαρμόσυνο γεγονός είχε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα το TMZ. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστά η ημερομηνία που γέννησε η ηθοποιός και το φύλο του μωρού.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2019 με τον Cooke Maroney, ο οποίος δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής, αλλά είναι καλλιτέχνης και συνεργάζεται με γκαλερί. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky τον Νοέμβριο του 2017.

Η βρετανική Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες, που τη δείχνουν να κάνει βόλτα με μία φίλη της την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

Φορώντας καπέλο και αθλητικά ρούχα, η Jennifer Lawrence ξεκίνησε γυμναστική προκειμένου να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.


Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο του 2021, η σταρ της σειράς ταινιών «The Hunger Games», που βραβεύτηκε με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «Silver Linings Playbook» (2012), είχε παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair, στην οποία αναφέρθηκε στη διαρρoή φωτoγραφιών της στο διαδίκτυo, όπως και στον πρώην παραγωγό ταινιών Harvey Weinstein, ο οποίος καταδικάστηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη.