Breaking News

Μανώλης Κονταρός: «Στεκόμουν όρθιος, δεν μπορούσα να κινηθώ, αλλά ένιωθα ότι χόρευα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος μίλησε για το «μικρόβιο» της μουσικής που είχε από παιδί και για το πώς κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: από την πρώτη του δουλειά ως βοσκός, τα λουλούδια που πουλούσε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του μέχρι τη στιγμή που παραιτήθηκε από το Δημόσιο για να αφοσιωθεί στη μουσική.

Τον Δεκέμβριο του 2010, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε ένα σοβαρό τροχαίοπου τον καθήλωσε και από τότε δίνει μάχη για να επανέλθει. Ένα αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω στο δικό του, που ήταν σταματημένο στην άκρη.

Ο Μανώλης Κονταρός δεν το έβαλε κάτω, παίρνοντας δύναμη από την οικογένειά του και τους φίλους του. Συγκεκριμένα, είπε στον παρουσιαστή:

«Έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τους φίλους μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και τη βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Τη βαδίζω και κάνω όνειρα και προχωρώ, δεν έχω σταματήσει καθόλου. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στενοχωρεί...

Θυμάμαι, όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης - και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι -, τότε σηκώθηκα. Ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι και με κρατούσαν λίγο όρθιο και χόρευαν. Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος, αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα...

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες του, αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται, πρέπει να ζει. Είναι όμορφο να ζεις, είναι πολύ όμορφο. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, που το καθένα με "ταλαιπωρεί" με τον τρόπο του».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.