Breaking News

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν... Πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοια μύτη;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη  στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η γνωστή ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Έχω βιώσει εργασιακό bullying, κυρίως από γυναίκα. Όταν ξεκίνησα, επειδή γέλαγε ο κόσμος και με γούσταρε, δεν της άρεσε αυτό... Θαυμάζω πολύ τα κoρίτσια που βγήκαν και μίλησαν για το Metoo.

Έχω γεννηθεί με αγχώδη διαταραχή, όχι με νεύρα. Την "άκουσα" πολύ στη δεύτερη καραντίνα, οπότε αναγκάστηκα να πάω σε ψυχίατρο. Το αντιμετώπισα, ευτυχώς, χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Δεν κοιμόμουν και φοβόμουν να βγω από το σπίτι μην πάθει κάτι το σκυλί μου.

Ήταν δύσκολα που μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου... Όταν ήμουν μικρή δε χαιρόμουν που ήταν νέα, γιατί την κοιτούσαν όλοι, είναι πάρα πολύ όμορφη... Με τον μπαμπά μου δεν έχω πολλές σχέσεις. Έχει κάνει τη δική του οικογένεια, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα...

Έχω δεχθεί πάρα πολλά αρνητικά σχόλια και ειδικά πριν κάποια χρόνια με τη διαφήμιση... Μου έλεγαν "Πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη;"».


Να σημειωθεί ότι η Μαρία Διακοπαναγιώτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που ανεβαίνει στο θέατρο «Σφενδόνη» από 26 Μαρτίου 2022, σε σκηνοθεσία της Άντζελας Μπρούσκου.

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Παρθενόπη Μπουζούρη,  Μιχάλης Πανάδης,  Θάνος Παπακωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσίλικα, Χάρης Χαραλάμπους Καζέπης, Θάνος Χατζόπουλος, Γιλμάζ Χουσμέν.